Shaanxi Jiayang Lighting Technology Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Shaanxi Jiayang Lighting Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shaanxi Jiayang Lighting Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: JiaYangverlichting
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 400000-800000
Opgericht Jaar: 2017
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Co. van de de Verlichtingstechnologie van Shaanxijiayang, Ltd is gespecialiseerd in verlichting en LEIDENE reeksproducten. Het integreert het ontwerp, R&D, de productie, de marketing en de dienst van speciale lichtbronnen.
Kunnen de verschillende soorten van de JiaYanglevering lamp, zoals de kroonluchter, het hangen licht, plafondlicht, lijstlicht, vloerlicht, muurlicht, koordlichten, lichte strook, de LEIDENE lamp etc., vooral voor de lamp van de metaaltegenhanger, JiaYang douane de lamp en zijn schaduw met verschillende materialen volgens de eisen van de cliënten.

Geschiedenis

JiaYang werd het gevestigd in Juli 2015, met een fabrieksgebied van 3500 vierkante meters, 43 vaste arbeiders en een leveringscapaciteit van 20.000 reeksen per maand. Momenteel, hebben wij 6 producten met ons eigen octrooi, en van de van de opstellings afzonderlijke productie en verwerking plaatsen voor hen.
JiaYang hoopt om meer diepgaande samenwerking met u te hebben, zodat wij de kans hebben om vooruitgang samen te boeken.

Dienst

Is een bedrijf die zich in verlichting en LEIDENE producten specialiseren. Vastgesteld foto-elektrisch speciaal de lichtbronontwerp, onderzoek en ontwikkeling, productie, marketing en dienst in. Wij bepleiten een „natuurlijke, gezonde en perfecte“ levensstijl. De ontwerpstijl is romantisch, rijk, samengesteld en elegant, maar de manier niet blind volgen.